Bemutatkozás

Cégünk egyik fő profilja a csarnok, ipari üzemcsarnok és raktárcsarnok építése. A munkát a talaj munkától a kulcsrakész állapotig végezzük.

Célunk minden esetben a megrendelő igényeinek maximális kielégítése. Fontosnak tartjuk, hogy az építendő csarnok mind a megrendelő igényeihez, mind a termelési technológiához igazodjon.

A csarnokok tervezése és kivitelezése során érdemes alaposabban felmérni és végiggondolni a projektet, így elkerülhető, hogy a már meglévő csarnokokban költségesebb üzemeltetési nehézségek legyenek. Cégünk ehhez is segítséget nyújt a megrendelőknek.

Specialitásunk a tartóoszlopok nélküli nagy fesztávolságú csarnokok kivitelezése. A csarnokokat 40 méter fesztávolságig építjük.

A cégünk éves kapacitása alapterületre vetítve 100 000 m2.

Cégünk filozófiája, hogy a magas szakértelem mellett minőségi anyagokkal, pontosan, precízen és szakszerűen kivitelezzük az Ügyfél igényeit. Célünk, hogy minden Ügyfelünk számára teljes körű és költséghatékony szolgáltatást nyújtsunk.

A legköltséghatékonyabb beruházás és a hosszú távú üzemeltetés érdekében cégünk csarnok építésre fókuszálva, nagy szaktudással rendelkező kollégákkal alkalmazza az aktuális, alternatív műszaki megoldásokat. Megoldásaink az épületnek jobb fizikai tulajdonságokat biztosítanak, de annak esztétikai és használhatósági értékeit nem befolyásolják. Számos raktár, gyártó és üzemcsarnok kivitelezését tudhatjuk a hátunk mögött.

Cégünk, a HSMK Kft. szervezeti felépítése