Szolgáltatásaink

A könnyűszerkezetes csarnokok hőszigetelésének a szendvicspanel fontos eleme. Kiemelt előnyös tulajdonsága az azbesztmentesség és a költséghatékonyság. 

Csarnokainkban ásványi alapú, 1 óra tűzállóságú panelleket építünk. 

A modern ipari csarnokok építése során nagy hangsúlyt kap az átépíthetőség, a gyors munkavégzés és a költséghatékony kivitelezés. Ezeknek a kritériumoknak a könnyűszerkezetes csarnokok teljes mértékben megfelelnek, ezért is örvendenek nagy népszerűségnek.

CSARNOKÉPÍTÉS

Szendvicspaneles megoldás: Ez egy többrétegű elem, mely egy belső, hőszigetelő és tűzálló rétegből, illetve az azt körülvevő acél rétegből áll. Kifejezetten sokoldalú anyag, ezért alkalmazható könnyű-, de akár nehézszerkezetes kivitelben is.

Népszerűsége egyrészt a kiváló hőszigetelési és tűzgátló képességének köszönhető, másrészt pedig annak, hogy a gyártása egyszerű, így viszonylag gyorsan hozzá lehet jutni nagy mennyiségben.

A szendvicspanel a megrendelő igényei szerint alakítható a gyártás során. Attól függően, hogy mi lesz a későbbi felhasználási cél, opcionális, hogy milyen belső réteget szeretnénk. Ezáltal a panelvastagság is eltérő lehet a különböző igényeknek megfelelően. A klasszikus, rétegenként felhúzott falakkal ellentétben a szendvicspanel jóval egyszerűbb megoldást kínál, ezáltal ezek az előnyök nagy jelentőséggel bírnak egy csarnok építése során.

A paneleknek köszönhetően lehetőség nyílik arra, hogy a későbbiekben fennakadások nélkül és akár néhány hónap leforgása alatt bővüljenek az épületek. Az ilyen területeken az acélvázas csarnokszerkezetek nagy igénybevételnek vannak kitéve. Az időjárás már önmagában is rengeteg kárt tud okozni, ha rossz struktúrával dolgozunk. Sokszor pedig a felhasználási terület egyedi tulajdonságai is káros hatással lehetnek. Erős vegyszerek esetében akár még a vas is tönkremehet hosszútávon, mely veszélyezteti a biztonságos és zökkenőmentes munkavégzést a telephelyen. A szendvicspanelekre azonban a gyártáskor kérhető további védőréteg is, ami kifejezetten a fentihez hasonló speciális igényekre lett alakítva. 

Bármilyen csarnokról is beszélünk a szendvicspanel gyors és hatékony megoldást jelent a legtöbb esetben. A vállalkozásoknál pedig nagyon fontos az idő és a pénz, melyekből rengeteget megspórolhatunk a szendvicspanel segítségével.

Csarnoképítés

Szendvicspaneles megoldás: Ez a többrétegű elem egy belső, hőszigetelő, tűzálló rétegből, illetve az azt körülvevő acél védőrétegből áll. Alkalmazható könnyű-, de akár nehézszerkezetes kivitelben is, ebből adódóan kifejezetten sokoldalú alapanyag.

A népszerűsége egyrészt kiváló hőszigetelési, tűzgátló képességében, másrészt abban rejlik, hogy a gyártása egyszerű, így viszonylag gyorsan juthatunk hozzá nagy mennyiségben.

A gyártás során a szendvicspanel könnyedén a megrendelő idényei szerint alakítható. Opcionális, hogy milyen belső réteget szeretnénk attól függően, hogy mi lesz a későbbi felhasználási cél. Ennek köszönhetően természetesen a panelvastagság is eltérő lehet a különböző igények szerint. A szendvicspanel még így is jóval egyszerűbb megoldást kínál, mint a klasszikus, rétegenként felhúzott falak, és ezek az előnyök kiemelt jelentőséggel bírnak egy csarnok építése során.

A panelek lehetőséget biztosítanak arra, hogy a későbbiek során fennakadások nélkül és akár néhány hónap leforgása alatt bővüljenek az épületek. Ilyen területeken komoly igénybevételnek van kitéve az acélvázas csarnokszerkezet. Az időjárás már önmagában is rengeteg kárt tud okozni, ha rossz struktúrával dolgozunk. Sok esetben pedig a felhasználási terület egyedi tulajdonságai is negatívan hatnak, például, ha erős vegyszerekkel kell dolgozni. Utóbbi akár még a vasat is tönkreteheti hosszú távon, ami veszélyezteti a biztonságos és zökkenőmentes munkavégzést a telephelyen. A szendvicspanelekre viszont a gyártáskor kérhető további védőréteg is, ami kifejezetten a fentihez hasonló speciális igényekre lett szabva.

A szendvicspanel gyors és hatékony megoldást jelent, bármilyen csarnokról is legyen szó. Egy vállalkozás esetében pedig kiemelt szerepe van az időnek, illetve a pénznek, melyekből rengeteget megspórolhatunk így.